10 Paşi Simpli ca să Devii o Femeie Atrăgătoare – Antena Stars TV

 

 

Azi am fost invitat la Antena Stars Matinal să vorbesc despre câteva lucruri simple care fac o femeie timidă să fie atrăgătoare în ochii unui bărbat.

 

Dacă n-ai fost pe fază să urmăreşti emisiunea, poţi afla din articol care sunt lucrurile pe care le poţi face Acum ca să scapi de timiditate şi să devii o femeie atrăgătoare.

 

Femeile timide nu doar că se feresc să se expună şi să-şi facă apariţia în faţa altor oameni, însă ale trăiesc într-o lume interioară puternic fondată pe lucruri negative. Aspect care transformă timiditatea într-un cerc vicios din care scapă cu greu.

 

Timiditatea poate pune o presiune foarte mare pe umerii tăi, ceea ce te împiedică să fii atractivă. E şi normal, când te simţi stânjenită şi în mintea ta se repetă scenarii negative, nu prea te simţi bine.

 

Din acest articol afli ce să faci şi la ce să fii atentă că să transformi timiditatea în atractivitate.

 

Să începem!

 

  1. Fii diferită de alte femei. A fi diferită întotdeauna atrage.

 

Multe femei observă gesturi şi comportamente ale altor femei atrăgătoare, se uită la actriţele preferate, la vedete, chiar la femei care par atrăgătoare şi le admiră în secret şi împrumută ceea ce văd. Merg pe principiul fake it ’till you make it, ceea ce le face să fie fake.

 

Să fii diferită într-un sens pozitiv înseamnă să te axezi mai mult pe calităţile tale decât pe defecte şi să le scoţi în evidenţă. Vei avea astfel mai multă încredere în tine, iar încrederea… atrage bărbatul pe care-l vrei.

 

  1. Iubeşte pe tine însăţi mai întâi. O femeie atractivă nu face lucruri doar ca să dea bine în faţa altora.

 

Femeie care nu se simte bine în pielea ei, nu are o relaţie bună cu ea, va căuta întotdeauna validare externă, prin modul în care se îmbracă, like-urile pe facebook, va face lucruri menite să atragă atenţia şi s-o valideze, se vede că vrea să impresioneze.

 

Când te străduieşti prea tare să impresionezi prin micile gesturi şi artificii, nu doar că nu eşti atrăgătoare, dar acest comportament poate să trădeze neîncrederea pe care o ai în tine mai bine decât orice.

 

  1. Are standarde şi ştie cum să şi le comunice.

 

La prima vedere multe femei sunt atrăgătoare, de acord? Problema e după ce deschid gura sau din dorinţa de a nu părea femei uşoare resping bărbaţii fără să îi cunoască vreun pic… ceea ce nu e sănătos.

 

Refuzul compulsiv cu care multe femei se mândresc. Tendinţa de a refuza bărbaţii chiar înainte de a deschide gura.

 

Comportament ce le împinge să-şi aleagă bărbaţii fără să îi cunoască, ba mai mult, să presupună că ei sunt bărbaţii potriviţi pentru ele. Şi se trezesc într-o relaţie cu un tip după care sunt în limbă, dar de fapt ele sunt îndrăgostite de ce cred despre acel bărbat, nu de cine e el…

 

Pentru că nu sunt obişnuite să cunoască un bărbat, nu au timp “au standarde prea înalte” ca să-şi permită. Comportament mai degrabă arogant. N-are de-a face cu încrederea în sine.

 

E în regulă să refuzi bărbaţii care nu-ţi plac, e ok să ai standarde înalte, dar afişează-le după ce cunoşti bărbatul, altfel vei respinge un potenţial partener care te poate face fericită.

 

  1. Nu încearca să impresionezi. O femeie atractivă se comportă conform principiilor ei.

 

Cu cât încerci să impresionezi cu atât dai senzaţia de nesiguranţă, pare că vrei să ascunzi ceva.

 

În schimb dacă trăieşti după propriile tale reguli şi nu încalci libertatea celorlalţi prin ele, eşti percepută ca fiind o femeie sigură pe ea, atrăgătoare.

 

Fiecare femeie care are o relaţie sănătoasă cu ea nu încearcă să facă pe interesanta sau să impresioneze pentru că îşi cunoaşte propriile calităţi, se cunoaşte foarte bine şi ştie că ceea ce cred alţii despre ea e doar părerea lor.

 

Dacă timiditatea apare din cercul vicios întreţinut de scenarii negative, ca să poţi avea principii sănătoase e necesar să te axezi pe lucrurile pozitive din viaţa ta şi să-ţi cunoşti punctele forte.

 

  1. Fii o femeie liberă. Femeia atractivă Nu e dependentă de atenţie şi nu caută aprobare din partea celorlalţi.

 

La începutul jocului, femeile joacă o carte interesantă, cartea aroganţei, sunt indiferente, fac pe inabordabilele, dar după ce încep să se ataşeze de bărbat li se naşte în minte ideea că bărbatul le aparţine, devin dependente de atenţia lui şi încep să dorească să-l posede, să-l ţină în lesă, doar pentru ele.

 

Din nou aici vorbim despre nesiguranţă. Suntem fiinţe umane individuale, nu e normal faţă de natura noastră umană să avem dorinţa să posedăm o altă persoană.

 

Nu înseamnă să nu mai avem relaţii, nu înseamnă să nu fim fideli în relaţiile pe care le avem, dar e important să facem aceste lucruri din proprie voinţă, nu din obligaţie, din teamă de a nu pierde de lângă noi o persoană.

 

Acesta este şi motivul pentru care multe relaţii nu funcţionează, ajung să devină toxice în urma “obligaţiilor”.

 

N-ai văzut că relaţiile neoficiale de obicei durează mai mult decât cele oficiale? De ce crezi că se întâmplă asta?

 

În relaţiile neoficiale se păstrează liberul arbitru, e un consimţământ reciproc acolo, pe când în cele oficiale apare interdependenţa şi posesivitatea, de cele mai multe or…

 

  1. Dezvoltă-ţi capacitatea de a purta o discuţie. O femeie atractivă este sociabilă.

 

Unul dintre cele mai neatractive lucruri la o femeie este lipsa capacităţii de a purta o conversaţie. Poate să fie frumoasă, să zâmbească mult, să fie stilată, dar dacă atunci când deschide gura scoate perle sau nu poate să se angajeze într-o conversaţie… s-a terminat… game over…

 

E important să fii interesată de ce are bărbatul de spus, să nu vorbeşti doar despre tine, dar nici să-l laşi doar pe el să turuie. Într-o comunicare există două părţi implicate. Tu şi el sau tu şi grupul.

 

Aici nu cred că timiditatea împiedică o femeie să fie sociabilă, ci doar în lipsa antrenamentului de a purta o conversaţie. Aşa că domnişoarelor, ieşiţi mai des din casă!

 

  1. Fii pozitivă!

 

Îmi vine să râd când stau de vorbă cu o femeie pe care abia o întâlnesc şi începe să se plângă, caută alinare şi suport într-un mod care inspiră milă… arătând de fapt cât de incapabilă este să îşi guverneze propria viaţă.

 

Un bărbat are de greutăţile lui, lucruri de rezolvat şi nu mulţi sunt capabili să-şi guverneze emoţiile şi trăirile proprii într-un mod eficient, dacă mai vii şi tu să-i arunci în braţe problemele tale, să te plângi şi să te victimizezi…

 

E de la sine înţeles că atractivitatea se transformă în milă.

 

  1. Dezvoltă-ţi simţul umorului. Nu te lua prea în serios. Autoironia e secretul. Fii jucăuşă!

 

Revin la partea aceea cu filmele şi la actriţele super atractive ce afişează o faţă impasibilă, impenetrabilă, pe care nu poţi s-o citeşti.

 

Atenţie! Nu trăim în filme… În realitate o femeie inabordabilă, o tipă rece, prea serioasă, nu e atractivă. Devine doar o provocare prostească pentru bărbaţi. Hai s-o fac şi p’asta ca să-mi arăt că pot… aşa zice bărbatul.

 

Pe când femeia jucăuşă, care glumeşte pe seama ei, pe seama acţiunilor bărbatului, pe seama a ceea ce se întâmplă în jur, are numai de câştigat. Umorul e o formă  înaltă de inteligenţă. NU orice femeie poate să facă mişto de ea sau de ce se întâmplă în jur.

 

Multe femei se gândesc că pot supăra oamenii, se gândesc că vor fi percepute drept greşit şi încearcă să facă o impresie cât mai bună, ceea ce denotă o lipsă a încrederii în sine, apropo de ce spuneam mai devreme.

 

  1. Zâmbeşte!

 

Există studii care arată că zâmbetul face o femeie să arate cu 20% mai atrăgătoare.

 

Ce motive să ai să nu zâmbeşti, mai ales dacă eşti înconjurată de bărbaţii care-ţi plac?!

 

Denotă pozitivitate şi deschidere. O femeie predispusă să zâmbească va inspira mai puţină frică unui bărbat care vrea s-o abordeze, precum una care nu zâmbeşte va fi percepută drept o femeie închisă şi rece.

 

Zâmbetul e o obligaţie pentru femeia atractivă!

 

  1. Ai grijă de sănătatea ta şi de modul cum arăţi.

 

Când vorbim de atractivitate automat includem în ecuaţie privirile masculine. Nu vrei să fii atrăgătoare pentru femei decât dacă ai orientări bisexuale, ceea ce e ok, dar majoritatea femeilor vor să fie atrăgătoare pentru bărbaţi.

 

Bărbatul este vizual, e atras de ceea ce vede prima dată, apoi atracţia este menţinută prin carisma şi personalitatea femeii.

 

Nu trebuie neglijat nicio secundă aspectul fizic. Sănătatea unei femei creşte secreţia de testosteron a unui bărbat numai când o vede.

 

De aceea e important să facă sport, să mănânce sănătos, să aibă grijă de părul, unghiile şi pielea ei, aspecte care transmit sănătatea.

 

Făcând sport şi având grijă ce mănânci, nu doar că vei arăta mai bine, dar te vei simţi şi mai bine!

 

***

 

Acestea sunt cele 10 ponturi despre care am vorbit în direct la Antena Stars.

 

Cum le aplici?

 

Îţi dau în sfat. Începe cu stângul!

 

NU te forţa să implementezi totul într-o zi, nu încerca să schimbi timiditatea construită în ani de zile într-o zi. Ia-o treptat.

 

Începe să zâmbeşti mai des pe stradă, în baruri, în cafenele.

 

Când nu-ţi stă bine părul sau rochia încetează să te mai plângi şi să te îngrijorezi, mai bine glumeşte puţin pe seama asta şi fii mai relaxată. N-o să te muşte nimeni, îţi promit!

 

***

 

În Workshopul de Feminitate pe care-l ţin în Bucureşti în 5-6 August îţi ofer toate uneltele de care ai nevoie ca să devii o femeie atractivă şi să scapi de emoţii şi timiditate în faţa bărbatului de care-ţi place. Aici poţi vedea detalii

 

Vreau să aflu detalii despre Workshop!

 

ATENTIE! Locuri Limitate! Mai sunt doar 10 in acest moment…

 

Până data viitoare, nu uita, ia-o pas cu pas, Roma n-a fost construită într-o zi…

 

Pe curând,

Valentin

 

P.S. Dacă vrei să primeşti constant materiale care să te ajute să înţelegi mai bine ce se întâmplă în mintea bărbaţilor şi cum poţi să devii o femeie atrăgătoare şi dorită de bărbaţii care-ţi plac, abonează-te la newsletter şi vei primi pe mail, Constant, materiale GRATUITE de la mine.

 

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *