GPS pentru mintea bărbaţilor (Ai nevoie de el!)

 

Există formula secretă pe care s-o aplici ca să găseşti, cunoşti şi păstrezi bărbatul potrivit pentru tine?

Nu sunt adeptul tehnicilor de seducţie, sistemelor de agăţat sau scurtăturilor. Nu cred în calea rapidă şi scurtă. Cred în proces şi evoluţie personală.

Cred în cea mai bună versiune a ta care merită tot ce e mai bun.

 

Însă, cele mai multe femei, din dorinţa de a fi “ele însele” , uită să-şi mai folosească şi raţiunea cu care au fost înzestrate, în detrimentul plăcerii de moment.

Când spun scurtături nu mă refer decât la acele dorinţe irealiste din partea anumitor femei care au convingerea că merită cel mai frumos bărbat, cel mai inteligent şi să le ceară de soţie, culmea… fără să mişte un deget. Pentru că merită… Şi vor formulă magică. Să le împlinească peste noapte dorinţele…

Sunt de acord cu ideea că merităm tot ceea ce trăim şi avem în prezent. Atragem ceea ce suntem şi merităm.

Dacă momentan nu eşti în relaţia cu tipul pe care îl vrei, nu ai în jurul tău oameni interesanţi cu care să-ţi petreci timpul aşa cum îţi place, nu ai prietene care să te ajute şi să te susţină în ceea ce faci… pot exista două motive ca să se întâmple asta:

 

1. nu ştii cum

2. chiar dacă ştii cum nu funcţionează (pentru că nu eşti – încă – persoana care le face să funcţioneze).

 
În acest articol vreau să-ţi vorbesc despre importanţa imaginii de ansamblu. Vreau să înţelegi mai bine harta relaţionării cu un bărbat.

Cum funcţionează mintea lui. Şi cam încotro ar trebui tu să te îndrepţi.

Formula secretă pentru a găsi, cunoaşte şi păstra bărbatul potrivit pentru tine, există!

Şi aici nu mă refer la un set de replici sau acţiuni. Mă refer la câteva principii fundamentale. Dacă le înţelegi, jumătate din drumul tău e deja parcurs.
Să faci un bărbat să te vrea doar pe tine trebuie să gândească despre tine: “femeia asta mă înţelege atât de bine, e lângă mine cu totul”.

El vrea să simtă acea conexiune profundă cu tine, conexiune pe care n-a realizat-o cu nicio tipă de dinaintea ta.

 

Nu poţi face asta dacă nu îţi place autentic tipul. Trebuie să îţi doreşti să faci asta, nu să-ţi propui. Ca să-ţi doreşti trebuie să simţi acea CHIMIE.

Chimia, draga mea, nu se construieşte, o simţi. Este sau nu este.

Ea apare când întâlneşti bărbatul pe aceeaşi lungime de undă cu tine. Cu care simţi ca rezonezi mental, emoţional şi fizic. În primul rând fizic.

Nu uita, bărbaţii sunt atraşi în primele secunde de corpul fizic al unei femei, nu de cum gândeşte sau ce capacitatea de conexiune profundă are.

Nu ai voie să uiţi că bărbatul are tendinţa să se plictisească dacă nu simte atracţie. Doar conexiunea poate face posibil cât de curând să ajungeţi prieteni.

Să nu-şi dorească mai mult de la tine.

 

Am observat la femei un obicei toxic. Acest obicei le conduce, cu siguranţă, către relaţii toxice, răni emoţionale, suferinţe şi singurătate. Şi anume pierderea individualităţii în relaţia cu un bărbat.

Uiţi de tine. Nu-ţi mai pasă de ce făceai înainte, care erau oamenii din viaţa ta. Te dedici 100% acolo ca să-i fie lui bine şi să “ţii relaţia în picioare” uitând de tine… E cea mai mare greşeală pe care o poţi face.

 

Atracţia o menţii păstrându-ţi personalitatea, individualitatea, îngrijindu-te de viaţa ta.

Odată ce-ţi pierzi prietenii, familia, obiceiurile, hobby urile pentru a-ţi petrece timpul încă de la început cu un bărbat, îi vei pierde atracţia.

Pe lângă atracţie îi pierzi şi respectul. Observând că nu-ţi mai pasă de tine şi singura fericire a ta este el, se sperie! Se simte supra-responsabilizat.

 

Am o vorbă: Bărbaţii sunt mai emoţionali decât femeile.

Trăind într-o societate care discriminează manifestarea emoţională a bărbatului, el se închide. Fuge de ceea ce simte şi implicit fuge de elementul care îi provoacă emoţiile neplăcute.

El abia poate să-şi controleze trăirile şi emoţiile interioare, iar când ajunge să fie responsabil şi pentru ale tale… atunci fuge. Se simte în pericol. Se simte incapabil să aibă grijă şi de emoţiile lui şi de ale tale.

N-ai idee câţi bărbaţi frustraţi există şi din frica puternică de a nu fi părăsiţi nu ies din relaţiile în care sunt nefericiţi din cauza crizelor de gelozie, isterie şi nervi pe care le fac femeile. Parându-se absolut normale…

Bărbaţii urăsc genul ăsta de comportament. Nu te comporta cu el ca şi cum ar fi responsabil să-ţi suporte mendrele. Nu s-a angajat în relaţie să-ţi fie babysitter.
Menţinându-i atracţia îl faci să te vrea din ce în ce mai mult, să te dorească şi să i se facă tun doar când te vede. E important acest aspect pe termen lung. Motivul principal pentru care înşeală bărbatii este că se plictisesc de “acelaşi fel de mâncare”.

Când înţelegi cum funcţionează mintea unui bărbat poţi să-i dai piept de pui în fiecare zi. Dacă ştii cum să-l găteşti altfel în fiecare zi, el va mânca acelaşi piept de pui şi după 50 de ani.

 

Ai chimie cu el, îţi place, îl poţi înţelege la un nivel profund, creezi o conexiune autentică, profundă şi de durată şi îl atragi din ce în ce mai mult în fiecare zi prin respectarea propriei persoane.

Pe scurt, îl atragi prin individualitate, ieşind din turmă. Pentru asta ai nevoie să te cunoşti pe tine şi să ai încredere în cine eşti ca om.

 

Dar cum poţi avea încrederea necesară dacă nu te cunoşti?

Îl cunoşti fiind interesată autentic de el şi ascultându-l astfel creând acea punte dintre voi, unică, conexiune pe care nu o are decât cu tine.

Îl păstrezi menţinând atracţia. Şi ştii bine că nu poţi face asta dacă după ce ai intrat cu el în relaţie masa voastră de seară e pizza şi desertul comandate la 1 noaptea după ce aţi făcut sex şi vă e foame…

Ţinând cont de lucrurile pe care ţi le spun aici, vei evita cel puţin bărbaţii nepotriviţi şi cel mult, nu vei intra într-o relaţie în care te vei plafona.

Chimia se găseşte, nu se construieşte. Dar corect spus se atrage!

Fii cea mai bună versiune a ta şi ţine-ţi harta în buzunar.

 

Pe curand,

Valentin

 

P.S. Nu uita sa te abonezi la blog, iti trimit pe mail materiale exclusive si personale, pe care nu le fac publice.

 

 

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *